Sunday, October 14, 2012

10.8.2012 New Begining/ Novy Zacatek



Today is the day when my family situation is going to change. Hopefuly for the better. I know it won't be easy, but we need to do it. My husband lost his job and our income is zero at the moment. He was the one who would bring money home. We have to pay bills or we will become homeless. That is a scary situation for anybody, especially for family with two little kids.
My husband is looking for job but cannot find one that would equal his last income. He is already one month without a job and I am trying to figure out how to earn money at least for food.
There is lots of work to be found on the internet but most of the time it is a scam. I should not be paying someone to give me a job. So I decided to start my own website. We'll see what good it will bring.


Od dnesniho dne se meni nase rodinna situace. Doufejme, ze k lepsimu. Nebude to snadne, ale nekde se zacit musi. Manzel ztratil praci a tak nase vyplata je momentalne nulova. Musime hodne rychle neco vymyslet, abychom mohli pristi mesic zaplatit ucty. Jinak muzeme prijit o strechu nad hlavou. Mam z toho nocni mury. Je to dost strasidelne pro kazdeho, zvlaste pak pro rodinu s malymi detmi.
Muj muz si hleda praci, ale nemuze najit takovou, ktera by nahradila jeho minuly prijem. Uz je bez prace cely mesic a ja zacinam premyslet, jak vydelat alespon na jidlo.
Na internetu je spousta prace, ale vetsinou to jsou podvody. A tak jsem se rozhodla zacit vlastni webovou stranku a uvidime, co se z toho vyklube.



1 comment:

  1. Dufam, ze sa Ti vsetko podari, Jaja, co si prajes a o com snivas. Tiez som sa narodila v komunistickom Ceskoslovensku, tak sme vlastne krajanky. Tiez zijem za velkou mlakou, len na opacnej strane sveta:) Napisala som Ti aj po Anglicky, tak uvidime, ktory odkaz dostanes:)

    Tvoj muz mi poslal linku na Teba, tak vsetko dobre:) B

    http://beata-stasak.blogspot.com
    http://beataposlovensky.blogspot.com

    ReplyDelete