Tuesday, October 30, 2012

Job / Prace

Good news: my husband found a new job. Bad news: his income will now be only half what he used to have. So that is not a good situation for us. We will not be able to afford to stay in our house, pay car payments or health insurance and more.
You may ask, why am I not working? I am working  24/7 all the time. I am a stay at home mom. Taking care of my children, cleaning and cooking. It is not easy, I tell you that. I'm just not getting paid for it. 
Ok, if I would find a job, I'd have to find someone else to look after my boys. A nanny costs a lot. Daycare costs a lot. So the money I would earn would go only to daycare or a nanny and maybe it would be even more, which doesn't make sence. So I have to stay at home and earn money from here.
As a mom with two active boys I don't have much free time. If I have any, I need to focus on painting and selling it. So what you see on this website, you can buy. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Dobra zprava. Muj muz konecne nasel praci. Spatna zprava. Jeho prijem ted bude o polovinu mensi. Coz neni vubec dobry. Nebudeme moci zustat v nasem dome, ani platit splatky za auta a platit zdravotni pojisteni atd.
Mozna se ptate, proc nepracuji ja? Ja delam 24 hodin denne 7 dni v tydnu. Jsem doma s detmi. Staram se o ne, uklizim cely dum a varim. Neni to jednoduche to vam reknu. Jen za to nedostavam zaplaceno.
Kdybych sla do prace, kde bych mela vyplatu, tak musim najit nekoho, kdo se postara o me deti. Chuvy stoji hodne penez a jesle nebo skolka take. Takze penize, ktere bych si vydelala by sli pouze na skolku nebo chuvu a mozna by to ani nestacilo. Takze to radsi zustanu doma a postaram se o ne sama. Je to tak nejlepsi.
Ted tedy musim najit zpusob jak vydelat penize z domova.
Jako matka dvou aktivnich deti nemam moc casu sama pro sebe. Kdyz uz nejaky najdu, musim se zamerit na malovani a snazit se ho prodat. Takze co uvidite na teto webove strance bude k prodeji. 

No comments:

Post a Comment